Loading...
 
ESPRESSO MILANO
MILANO INSPIRATSIOON
See õrn ja tasakaalustatud espresso paistab silma pehme buketi poolest, mida katab sametine vahukiht, ning saadavad puuviljased ja ümarad noodid koos kergelt vürtsikate maitsenüanssidega. Nautige Itaalia espresso autentsust mugavalt oma kodus!

DELIKAATNE NAUDING

Järgmine vahepeatus: Milano. Maitske seda õrna espressot, et sukelduda kauni ja naudinguterohke linna tänavatele, kui soovite põgeneda oma igapäevasest rutiinist.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4

NELI PÄRITOLU, ITAALIA KLASSIKA

Meie Itaalia hingega espresso on sündinud maailma eri paigust pärit peente kohviubade hoolikast valikust. Maitske segu, mis on valmistatud Colombia, Hondurase ja Brasiilia parima kvaliteediga Arabica ubadest ning Vietnami Robusta ubadest. Tänu oma programmile „Grown Respectfully“ (austusega kasvatatud kohv) saame aidata põllumajandustootjatel ja nende kogukondadel kasvatada neid peeni kohviube vastutustundlikult, tagades neile õiglase palga ning austades samal ajal meie planeeti.

Maailmakaart, kus on esile tõstetud Nescafé Dolce Gusto kohvi teeMaailmakaart, kus on esile tõstetud Nescafé Dolce Gusto kohvi tee
Grande map Brazil

BRASILE

Väga vähese happesusega, magus, kuivatatud puuvilja nootidega

Need ranniku- ja läänepoolsetest piirkondadest pärit Robusta ja Arabica oad üllatavad teid oma rikkalike ja puuviljaste nootidega.

Grande map Colombia

COLOMBIA

Delikaatne | Tasakaalustatud

See orgaaniline kohv on kasvatatud Tayrona põlisrahvaste pühal maal ja sellel on puuviljane, hapukas ja tasakaalustatud maitse. Proovige seda koos meie Lungo Colombiaga.

Grande map Ethiopia

VIETNAM

Otsusekindel | Intensiivne

Vietnam on maailma suuruselt teine kohvitootja ja üks peamisi kohvitootmispiirkondi. Üle 90% ubadest moodustab Robusta, mis on väga vastupidav ja kofeiinirikkam liik kui Arabica. See tume ja jämedalt jahvatatud kohv suudab pakkuda intensiivseid ja mõrkjaid aroome.

Grande map Ethiopia

HONDURAS

Kerge | Peen | Mahlakas

Hondurases tasub kannatlikkus alati ära. Kohvikirsid korjatakse pärast pikka küpsemist, mis tahab peente ja erisuguste aroomide segu.

Back
Loading...